Прості заготовки на зиму: салат із баклажанів з капустою

Этот материал также доступен на русском языке

салат из баклажанов с капустой
Сьогодні разом з вами приготуємо оригінальний салат на зиму з баклажанів та капусти.

Інгредієнти:

баклажани – 1 кг,

капуста – 250 г,

сіль – 2-3 столові ложки,

морква – 100 г, 

часник – 3-5 зубчиків,

оцет 6% – 8-10 столових ложок,

гострий перець – за смаком.

Приготування:

  1. Кожен баклажан розрізати вздовж на 3-4 частини.
  2. Викласти в киплячу підсолену воду, проварити 4-5 хвилин і відкинути на друшляк.
  3. Нашинкувати капусту, подрібнити моркву, часник та гострий перець. Додати оцет і перемішати.
  4. Нарізати баклажани, що злегка остигли, великими кубиками.
  5. У стерилізовані банки щільно викласти шарами баклажани та овочеву суміш, верхнім шаром має бути капуста.
  6. Після чого закатати банки.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому капуста не зав’язує качани.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?