Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниВ "Дію" введуть нові функції для переселенців: які доповнення чекати

В “Дію” введуть нові функції для переселенців: які доповнення чекати

Этот материал также доступен на русском языке
Мінсоцполітики та Мінцифри спільно удосконалять функціонал "Дії". Люди, які перебувають у скрутному становищі, залишилися без будинків та підтримки близьких, не повинні чекати місяцями, вважають у міністерствах.

Для переселенців удосконалять функціонал програми “Дія” – може з’явитися можливість знятись з обліку та змінити адресу фактичного місця проживання при повторному переміщенні.

Про це у Facebook повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

“Мінсоцполітики та Мінцифри спільно удосконалять функціонал “Дії”. А саме: щоб ВПО могли через цей додаток знятися з обліку та змінити адресу фактичного місця проживання при повторному переміщенні”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили, внутрішньо переміщені особи, які подавали заяви через “Дію” до 30 квітня 2022 року і не отримали довідки та допомоги, у разі повторного подання документів до органу соціального захисту або ЦПАУ зможуть отримати і те, й інше – з дати подання заяви до “Діє”.

“Затримка виплат ВПО неприпустима. Люди, які перебувають у скрутному становищі, залишилися без будинків та підтримки близьких, не повинні чекати місяцями”, – зазначила віце-прем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні