Четвер, 18 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниЦей день в історії: 29 липня - День Сил спеціальних операцій Збройних...

Цей день в історії: 29 липня – День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України

Этот материал также доступен на русском языке
29 липня – 210-й день року за григоріанським календарем. До кінця року лишається 155 днів. Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день тигра, День Сил спеціальних операцій ЗСУ, Міжнародний день соціокультурної різноманітності та боротьби з дискримінацією.

Міжнародний день тигра

Міжнародний день тигра – щорічне свято, яке відзначається 29 липня. Він був заснований у 2010 році. Метою цього дня є просування глобальної системи захисту природних середовищ існування тигрів та підвищення рівня обізнаності та підтримки з питань збереження тигрів.

Міжнародний день соціокультурної різноманітності та боротьби з дискримінацією

29 липня світ відзначає Міжнародний день соціокультурної різноманітності та боротьби з дискримінацією. Мета свята — привернення суспільної уваги до проблеми дискримінації, поширення ідеї мирного співіснування та гуманізму, залучення до поваги до культурної спадщини та різноманітності кожного народу.

День Сил спеціальних операцій ЗСУ

29 липня Україна відзначає досить молоде професійне свято – День Сил спеціальних операцій Збройних Сил. Цей рід військ утворили у січні 2016 року і почали святкувати цей день 26 липня 2016 року. Його мета — привернення уваги українців до вагомої ролі Сил спеціальних операцій для державної оборони, подяка військовим за їхню старанну діяльність на благо України та героїзм під час антитерористичної операції, розвиток військових традицій. Завдання Сил спеціальних операцій: сучасні бойові дії, розвідка, психологічні та антитерористичні операції, робота з полоненими, шпигунські дії та багато іншого.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, коли відзначають своє професійне свято зубні техніки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні