Інгредієнти:
спагетті – 1/2 пачки,
баклажан – 1 шт.,
сир – 100 г,
олія – 2 столові ложки,
томатний соус і сіль – за смаком.
Приготування:
- Баклажан нарізати тонкими слайсами (смужками), посолити та залишити на якийсь час.
- Відварити спагетті в підсоленій воді, готові макарони змастити олією і остудити.
- З баклажанів злити рідину та обсмажити на олії з двох сторін.
- У шматочки баклажана помістити спагетті, загорнути в рулетики і зверху посипати тертим сиром.
- Викласти все у форму для запікання, залити томатним соусом (або перетертими помідорами) та поставити в розігріту духовку на 10-15 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як заморозити баклажани.