П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаГрошіКлієнтам ПриватБанку категорично не можна робити одну операцію

Клієнтам ПриватБанку категорично не можна робити одну операцію

Этот материал также доступен на русском языке
У військовий час ПриватБанк посилив вимоги до розблокування рахунків ФОПів та випуску нових карток.

ПриватБанк під час війни посилив вимоги щодо деяких процедур обслуговування клієнтів. Це створило їм додаткові труднощі. Проте банк не має наміру поступатися, навіть ризикуючи втратити частину своїх клієнтів.

Про те, які труднощі виникли у клієнтів ПриватБанку, і яких дій їм не варто вдаватися, розповіли в sud.ua.

Зокрема, українці, котрі опинилися за кордоном, скаржаться, що не можуть дистанційно розблокувати свою карту, яку самі з тієї чи іншої причини заблокували. Наприклад, якщо їм здалося, що їхнім рахунком можуть скористатися шахраї. Крім того, у разі випуску нової картки вони не можуть актуалізувати свої дані в електронному кабінеті через СМС-повідомлення, що унеможливлює користування новою карткою.

Виявляється, у воєнний час ПриватБанк посилив вимоги до розблокування рахунків ФОПів та випуску нових карток. Щоб актуалізувати свої дані, потрібна особиста присутність власника рахунку.

У результаті, багато ФОП, що опинилися за кордоном, не можуть скористатися своїми рахунками на картах і навіть сплатити податки державі. Банк вимагає, щоб вони особисто з’явилися у будь-яке відділення для актуалізації особистих даних. Звичайно, людям, які перебувають за кордоном, це зробити важко. Для цього їм потрібно як мінімум повернутися в Україну.

Не допомагають і особисті звернення клієнтів до служби підтримки ПриватБанку. У підтримці їм дають таку ж пораду: з’явитися у відділення банку особисто і вирішити там свої питання.

Очевидно, ПриватБанк вирішив, що йому буде простіше позбутися деяких клієнтів, ніж змінити свої вимоги і налагодити зручний сервіс, вважає today.ua. Тому клієнтам ПриватБанку, особливо тим, які перебувають за кордоном, не варто блокувати свої карти, навіть якщо є побоювання, що ними можуть скористатися шахраї. Бо потім скористатися своїм рахунком вони не зможуть.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні