вівсянка (пластівці) – 100 г,
гаряча вода – 180 мл,
шампіньйони – 4 шт.,
картопля – 1 шт.,
цибуля – 1 шт.,
часник — 1 зубчик,
кріп – півпучка,
олія для смаження,
сіль, перець до смаку.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати яблучні оладки.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…