Новини

Гороскоп на тиждень з 27 червня до 3 липня

Неймовірно важливий Молодий місяць, т.к. відбувається поблизу негативної кармічної точки – Чорного Місяця. Знак Зодіаку Рак відповідає за все, що пов’язане з Батьківщиною, Родом, психікою, почуттями, сім’єю.

Щоб згладити складні енергії Молодика 29 червня, постарайтеся провести цей день біля води, пройдіться босоніж травою, проведіть дихальну гімнастику – корисний будь-який контакт з природою. Це допоможе провести енергетичні очищення, позбутися чужорідних впливів, зміцнити свою ауру та психічне здоров’я, а також створити захист свого будинку та сім’ї.

Овен

Наступний тиждень буде продуктивним у вирішенні фінансових питань. Очікуються приємні зустрічі та нові знайомства. Будьте рухливі та активні. Вихідні проведіть із сім’єю.

Телець

У вас починається відповідальний, але сприятливий період. Багато справ, за які ви плануєте взятися, вирішуватимуться спокійно та впевнено. Вихідні проведіть із рідними людьми.

Близнюки

Намагайтеся не виявляти негативних емоцій. А щоб бути у хорошому настрої, не звертайте уваги на думку оточуючих. Приділіть час своєму здоров’ю.

Рак

На вас чекає активний і ненудний тиждень, повний приємних моментів. Не перевтомлюйтесь, чергуйте навантаження та відпочинок. І не забувайте приділяти час своїм близьким.

Лев

Цей тиждень – чудовий період, щоб навчитися чогось нового. Будьте зібрані та не витрачайте час на порожні розмови. Наприкінці тижня вам все ж таки зіпсують настрій: постарайтеся не влаштовувати скандалів.

Діва

Будьте готові до того, що з першої спроби досягти бажаного не вдасться. Не засмучуйтесь, зараз не найвдаліший час для реалізації планів. Зате близькі люди оточать вас увагою та турботою.

Терези

Загалом тиждень буде вдалим. Намагайтеся контролювати і стримувати негативні емоції, щоб вони не вплинули на самопочуття. Не поспішайте приймати серйозні рішення.

Скорпіон

Намагайтеся добре обмірковувати свої слова та вчинки. Невдала фраза може спричинити великі неприємності. У неділю зустріньтесь із рідними людьми.

Стрілець

Почніть тиждень з чистого листа, без образ та претензій. Не провокуйте конфлікти. У вас можуть з’явитись нові цікаві ідеї. Спілкування піде вам на користь і позбавить сумних думок.

Козеріг

Це буде різноплановий та неоднозначний тиждень. З одного боку, все складається благополучно, а з іншого — ви дратівливі. Намагайтеся заспокоїтися і прислухайтеся до порад близьких.

Водолій

Ви будете схильні до спонтанних та необдуманих дій. Перевіряйте всі документи та речі, щоб не припуститися помилок або не втратити щось. У вихідні не сидіть удома, вас порадує спілкування із сім’єю.

Риби

Навчіться стримувати емоції. Уникайте конфліктів та екстремальних ситуацій. Вихідні налаштовують на сімейні заняття, домашній відпочинок та зустрічі.

Метки: астрологічний прогноз гороскоп

Новое на сайте

  • Новини

Скільки доведеться заплатити за перебування в будинку для літніх людей – ціни та умови

Оформити літню людину в будинок для літніх людей не так уже й складно. У цьому…

18/05/2024 18:42
  • Новини

Ситуація на фронті залишається напруженою – зведення Генштабу на 18 травня

Противник, використовуючи перевагу в кількості особового складу, продовжує атакувати наші позиції. Українські захисники завдають ворогу…

18/05/2024 17:26
  • Новини

В Україні очікується паливний колапс: на заправках є запаси тільки на два тижні

Експерти очікують на виникнення дефіциту пального в країні. Розповідаємо в цьому матеріалі про фактори, які…

18/05/2024 16:25
  • Новини

Ніколи не викидайте бадилля від помідорів – воно ще знадобиться вам на городі

Ефективність народного засобу перевірена роками, тому помідорне бадилля давно цінується досвідченими дачниками. Розповідаємо в цьому…

18/05/2024 15:22
  • Новини

Ароматний лимонний пиріг із глазур’ю – чудове частування для затишного чаювання

Цей пиріг має дуже ніжну текстуру, він вологий і в міру солодкий. Випічка добре смакує…

18/05/2024 13:02
  • Новини

Багато водіїв порушують це правило: поліція нагадала, за що можна втратити 510 гривень

Під час керування автомобілем потрібно дотримуватися встановлених правил, адже інакше доведеться не тільки наражати себе…

18/05/2024 11:38