Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГотуємось до Великого Параду планет: любуємося і загадуємо бажання

Готуємось до Великого Параду планет: любуємося і загадуємо бажання

Этот материал также доступен на русском языке
З 23 по 25 червня відбудеться яскраве астрологічне явище - Великий Парад планет. Раз на вісімнадцять років п'ять планет Сонячної системи вишиковуються в одну лінію. Причому астрологи запевняють, що це явище може вплинути і на життя жителів Землі.

Великий Парад планет у повній красі земляни зможуть побачити 24 червня перед світанком. П’ять планет – Меркурій, Венера, Марс, Юпітер та Сатурн – вишикуються в один ряд. Насправді їх буде сім, просто Нептун та Уран побачити не вдасться. У Південній півкулі необхідно дивитися над горизонтом на схід та південь, у Північній – на схід та північ.

Крім яскравого видовища, це явище безперечно впливає і на жителів Землі. Астрологи попереджають, що з 23 по 25 червня у людей із чутливою нервовою системою може погіршитися самопочуття, також Парад планет може вплинути на зміни у житті кожного знака Зодіаку.

Овен

Для вас цей час унікальний, адже доля дає шанс втілити свою мрію в реальність. У Овнів відкриється творчий потенціал, завдяки якому з’являться ідеї для додаткових джерел доходу.

Телець

Ви відчуєте приплив сил та бадьорості. Можливо, з’являться переживання з приводу свого майна (спадщини, якихось вкладень), але правильні вчинки допоможуть вирішити проблеми, що виникли.

Близнюки.

Зірки обіцяють вам яскраві події та нові знайомства. Ваше завдання бути наставником і уважно прислухатися до оточуючих.

Рак

Вам потрібно буде скласти список важливих справ, щоб усе встигнути. Не хвилюйтеся, ви з усім впораєтесь. Пам’ятайте, що більшість страхів — це лише плід уяви.

Лев

Вдалий період, щоб переїхати чи вирушити у гості до близьких. Разом із спорідненими душами ваш настрій зміниться на краще. Допоможе «знайти себе» і улюблене хобі.

Діва

Настав час зайнятися духовним та особистісним розвитком. Ви знайдете в собі нові та корисні таланти. Ці знання виручать вас у найпростіших ситуаціях.

Терези

Настає сприятливий час реалізації мрії. Ви ухвалите рішення, яке в майбутньому забезпечить вам фінансову стабільність.

Скорпіон

Не варто приймати все близько до серця — деякі події лише здаватимуться нерозв’язними. Але ваша сила духу та прихильність планет дозволять гідно вийти з будь-якої ситуації.

Стрілець

Стрільці завжди вирізнялися прагненням до знань та невгамовною енергією. З Парадом планет це подвоїться, і ви здивуєте своїх близьких. До речі, сваритися із членами сім’ї не варто – це все зіпсує. Краще приділіть час сімейному відпочинку з дітьми та онуками або зустрічі з близькими друзями.

Козеріг

У вас буде багато справ, намагайтеся дотримуватися балансу і не забувати про відпочинок, інакше це призведе до неврозу. Цей час також сприятливий для чогось нового – ремонту або довгоочікуваної покупки.

Водолій

У Водоліїв буде непростий період, який може призвести до розриву відносин з дорогими людьми. Доведеться переключитися, щоб загасити вогонь розбрату. Направте енергію на самоосвіту та саморозвиток.

Риби

Вам краще відкласти всі далекі подорожі та зосередитися на творчій діяльності. Космічні події впливатимуть на Риб не найкращим чином, тому зберігайте своє емоційне здоров’я.

Що говорять зоряні знавці?

Великий Парад планет – це час змін та здійснення бажань.

Усі мрії втіляться у життя, якщо скласти докладний план дій або карту бажань: напишіть на аркуші паперу червоною ручкою своє бажання в теперішньому часі та розмістіть на видному місці.

І не забувайте частіше звертати на нього увагу. Кажуть, правильно сформульоване бажання «почує» небо, і воно обов’язково здійсниться.

Анастасія Єпур

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні