П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниУ Мінсоцполітики відзвітували про виплату пенсій та субсидій на захоплених територіях

У Мінсоцполітики відзвітували про виплату пенсій та субсидій на захоплених територіях

Этот материал также доступен на русском языке
У Міністерстві соціальної політики України забезпечили виплати пенсій, субсидій та соціальної допомоги понад 2,6 млн. українців на тимчасово захоплених або територіях, де йдуть активні бойові дії.

Про це Міністерство соціальної політики України повідомляє у Фейсбуці .

“Для більш ніж 2,6 мільйона осіб на тимчасово окупованих територіях чи територіях, де йдуть активні бойові дії, забезпечено виплату пенсій, субсидій та соціальної допомоги. Мінсоцполітики централізовано нарахувало та профінансувало допомогу навіть людям із тих міст та сіл, які перебувають у тимчасовій окупації, де не працюють органи соціального захисту”, – йдеться у повідомленні.

Також продовжують отримувати належні виплати понад 500 тисяч людей віком від 60 років, які переїхали за кордон.

Евакуювали понад 3,5 тисячі людей похилого віку з установ з догляду, які були розміщені на територіях активних бойових дій.

“Понад 4 тисячі літніх людей протягом доби після звернення до Мінсоцполітики були влаштовані до закладів стаціонарного догляду та отримали їжу, ліки, догляд, навіть якщо вони не мали при собі документів”, – наголосили в міністерстві.

Також близько 300 тисяч осіб на тимчасово захоплених або територіях, де йдуть активні бойові дії, та де не працюють органи соціального захисту населення, забезпечені соцвиплатами у розмірі 0,5 млрд грн у червні за рахунок централізованого нарахування Мінсоцполітики різних видів допомоги.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що у Пенсійному фонді назвали 5 важливих умов дострокового виходу на пенсію.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні