Інгредієнти:
картопля – 3 шт.,
яйця – 3-4 шт.,
буряк – 3 шт.,
вода – 2 л,
огірки – 3-4 шт.,
варена ковбаса – 150 г,
оцет (9%),
сіль, цукор, зелень (цибуля та кріп), сметана – за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як швидко зварити буряк.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…