Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 13 по 19 червня

Гороскоп на тиждень із 13 по 19 червня

Этот материал также доступен на русском языке
Починайте новий тиждень спокійно і розмірено, тим більше, що 14 червня на нас чекає повний місяць, і ми відчуватимемо його вплив ще три дні після вівторка. Те, що було приховано у підсвідомості, вийде назовні.

Якщо у вас вже запланована на цей період важлива подія, дійте строго за планом, не звертайте увагу на перепади настрою, навіть якщо вас «штормить».

Гороскоп на тиждень із 13 по 19 червня

Овен

Весь тиждень ви будете миролюбні, уникатимете конфліктів. Завершіть справи, пов’язані з поїздками та домашніми клопотами. Можливо, знайдете вирішення багатьох питань.

Телець

Тиждень розпочнеться зі словесних баталій. Ви будете все і всіх критикувати та бурчати і, швидше за все, зіпсуєте стосунки з родичами. Наприкінці тижня зверніть увагу на здоров’я.

Близнюки

На вас чекає різноплановий і ненудний тиждень. Ви встигнете помандрувати, познайомитися з новими людьми, а також зайнятися необхідними покупками. Не забудьте відпочити та приділити час здоров’ю.

Рак

Вам необхідно ухвалити деякі рішення у фінансових питаннях. У справах допоможуть вам люди, яким ви довіряєте. Можливо, дізнаєтесь інформацію, яку приховували від вас.

Лев

Наступного тижня варто остерігатися конфліктів із родичами. Доведеться переглянути свої погляди та пріоритети. У жодному разі не обговорюйте свої проблеми з незнайомцями.

Діва

Новий тиждень час для рішучих кроків. Ваші нестандартні вирішення складних питань дуже здивують оточуючих. Погасити домашній конфлікт допоможе витримка та терпіння.

Терези

На вас чекають серйозні зміни. Готуйтеся до вирішення фінансових проблем, питань спадщини чи нерухомості.

Скорпіон

У вас починається період серйозних змін, більшість з яких буде на краще. Не треба боятися невдач, дивіться на все з оптимістичного погляду.

Стрілець

Майбутній тиждень із головою занурить вас у побутові питання. Намагайтеся зайнятися здоров’ям і добре відпочити. Рясна чи гостра їжа, надмірні фізичні та емоційні навантаження зараз не для вас.

Козеріг

Найближчий тиждень віщує вам благополучний вихід зі смуги криз та невдач. У вас з’явиться настрій та цікаве спілкування. Не приймайте близько до серця критику недоброзичливців.

Водолій

Ви поринете у домашні турботи більше, ніж у робочі справи. Будьте готові до операцій з нерухомістю, переїзду або серйозних покупок. Ваша смуга негараздів поступово зійде нанівець.

Риби

На вас чекає метушливий, напружений і неспокійний період. Намагайтеся у повсякденному хаосі знайти час для відпочинку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні