1 кг полуниці,
1,2 кг цукру.
Краще дати варенню постояти в каструлі до повного розчинення цукру, а потім розкласти в сухі стерильні баночки і відразу відправити в холодильник. Подавати таке варення можна до будь-якої випічки або просто вприкуску до чаю.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про чудо-маску з полуниці.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…