Вівторок, 21 Травня, 2024
ГоловнаНовиниРєзніков дав оптимістичний прогноз щодо закінчення війни

Рєзніков дав оптимістичний прогноз щодо закінчення війни

Этот материал также доступен на русском языке
Міністр оборони України Олексій Резніков на Міжнародному безпековому форумі GLOBSEC-2022 висловив свою думку про перебіг війни.

Росія продовжує докладати зусиль з окупації усієї нашої держави. Наразі неможливо передбачити, коли закінчиться війна, але мої оптимістичні прогнози, що це реально зробити ще цього року.

Про це повідомив міністри оборони України Олексій Резніков на полях Міжнародного безпекового форуму GLOBSEC-2022, передає УНН.

“Росія продовжує докладати зусиль з окупації усієї нашої держави. Наразі неможливо передбачити, коли закінчиться війна, але мої оптимістичні прогнози, що це реально зробити ще цього року”, — сказав Олексій Резніков, нагадавши, що мрією кремлівської влади є “зібрати „їхні“ землі”.

“Наступними будуть Польща, країни Балтії, Словаччина та інші. Тому ми мусимо зупинити росію та стримувати у майбутньому”, — застеріг Міністр оборони України.

Крім того, він висловив позицію, що російські військові — це не регулярна цивілізована армія, а вбивці, мародери та ґвалтівники.

“Це не друга армія у світі. Ми називаємо їх “орки”, — резюмував Олексій Резніков.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні