Інгредієнти:
сало свіже (підчеревок, свинячі прошарки) – 1 кг,
гірчиця – 4 столові ложки,
сіль – 1 чайна ложка,
спеції для сала – 2 чайні ложки,
часник – 3 зубчики.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати хек, щоб він був смачним та соковитим.
За прогнозами синоптиків, з настанням травня на нас очікує підвищення температури. Місячний календар надає дачникам…
Ці м'які ароматні булочки, що немов тануть у роті, швидко завоювали серця гурманів по всьому…
Благодійний фонд "Право на захист" проводить збір даних на отримання фінансової допомоги від УВКБ ООН.…
Кожен український водій під час водіння автомобіля зобов'язаний мати при собі певні документи. Ігнорування цього…
Мешканцям одного з українських регіонів надають допомогу у вигляді безплатних наборів із продуктами. Допомогу отримає…
Росія вночі запустила по Україні крилаті ракети. Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам втрат…