П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 23 по 29 травня

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 травня

Этот материал также доступен на русском языке
Терезам цього тижня рекомендується зайнятися справою, яка приносить їм задоволення, Стрільців переповнюють нові ідеї та плани, а для Водоліїв не найкращий час давати гроші в борг і позичати самому.

Що обіцяють зірки іншим знакам?

Овен

У вас з’являться нові плани, які ви захочете якнайшвидше втілити у життя. Але приготуйтеся: доведеться відстоювати свою думку. Початок тижня не надто сприятливий для поїздок.

Телець

Не бійтеся жертвувати вільним часом, щоб допомогти близьким вирішити їхні проблеми. Не слухайте порад «доброзичливців», нічого з ними не обговорюйте, довіряйте власній інтуїції.

Близнюки

Майбутній тиждень – не найкращий час для спілкування зі старими друзями, а також для нових знайомств. Зате це хороший період, щоб зайнятися улюбленими заняттями і просто відпочити.

Рак

Раки мають підготуватися до складного тижня. Про себе можуть нагадати старі проблеми. Не відкладайте їхнє вирішення на майбутнє, розберіться з ними зараз. Вихідні проведіть з близькими друзями або родиною, відвідайте онуків.

Лев

Почніть тиждень з перегляду своїх стосунків з близькими людьми. Постарайтеся не втручатися у суспільні справи – все вирішать і без вас. Вам буде корисно зайнятися здоров’ям і добре відпочити.

Діва

Уникайте інтриг, не намагайтеся щось приховувати від сім’ї. Все таємне згодом стане явним. Також стережіться травм. Середина тижня – слушний час для запланованої поїздки.

Терези

Цього тижня займіться справою, яка приносить вам задоволення – так буде легше відволіктися від неприємностей. Усі спірні питання вирішуйте мирно. Можливим є фінансовий прибуток.

Скорпіон

Оточіть близьких теплом і турботою. Їм, як ніколи раніше, потрібна ваша допомога. Намагайтеся знайти час для повноцінного відпочинку.

Стрілець

Вас переповнюють нові ідеї та плани. Сміливо впроваджуйте їх у життя. Близькі люди підтримають усі починання. У вихідні приділіть увагу здоров’ю.

Козеріг

На вас чекає досить напружений тиждень. Проблеми можуть виникнути в основних сферах вашого життя. Відновити сили допоможе прогулянка на природі або робота на дачі.

Водолій

Не найкращий час давати гроші у борг і позичати самому. Наприкінці тижня від вас знадобиться чимала витримка, щоб вирішити сімейні суперечки. Також важливо бути обережними на дорогах і в транспорті, щоб уникнути неприємностей. Вихідні пройдуть у любові та злагоді.

Риби

На цьому тижні ваше основне завдання – довести до досконалості вже розпочату роботу. У середині тижня відмовтеся від серйозних покупок, тому що вони не принесуть очікуваної користі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні