Про це повідомляє wz.lviv.ua, пише agronews.ua. З їхнього молока дружина Оксана Ігорівна варить крафтові сири (м’які та тверді). Робить це без ферментів та заквасок – лише за рахунок температурних режимів (нагрівання та охолодження).
Найбільший попит має синьо-жовтий продукт, який ще називають патріотичним.
Виробляти його сім’я взялася три роки тому, на День Незалежності.
Зазвичай робили таке у державні свята. Проте з початком війни обсяги цієї продукції збільшилися, адже люди все частіше купують її. Отримати жовте забарвлення допомагає куркума, що одночасно надає пухкості. Синій же колір взимку та навесні отримують завдяки харчовим барвникам, а влітку рятує чорниця.
Коли почалися бойові дії, господарі почали допомагати біженцям, які приїхали до Галичини з інших регіонів України. Зокрема безкоштовно дають козяче молоко сім’ям переселенців, у яких маленькі діти.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…