Статті

Благодійність та економічна підтримка Пін Ап

Нещодавно компанія почала реалізацію свого нового проєкту LINE-UP. Професіонали надають гуманітарну допомогу до прифронтових регіонів.

 

Допомога постраждалим регіонам

Організації постійно надходять звернення від мешканців найбільш постраждалих населених пунктів щодо надання продуктів, лікарських засобів або предметів гігієни. LINE-UP був створений для того, щоб вирішувати поставлені завдання максимально швидко, про це пишуть і інші джерела https://news.liga.net/all/pr/pin-up-foundation-zapustil-proekt-line-up-dlya-pomoschi-ukraintsam-v-prifrontovyh-rayonah. Волонтери займаються покупкою, організацією безпечної логістики та доставкою допомоги.

У разі потреби організація закриває технічні потреби населення, надаючи генератори, стартери та акумулятори. Гуманітарний проект Line-Up націлений на те, щоб люди могли відчути підтримку та отримати базові необхідні речі.

Куп’янський район став регіоном для перших поїздок волонтерів. Pin-Up команда побувала в таких пунктах, як Курилівка, Новоосинове, Глушівка, Кругляківка, Сенькове, Синіха, Біле та Лісова стінка. Мешканці отримали фармацевтичні комплекти, побутові набори тощо. Директор Пін Ап сподівається, що організація зможе допомогти якомога більшій кількості людей.

Також Марина Ільїна наполягає на тому, що потрібно приєднуватись до подібних ініціатив та працювати на єдність народу. Pin-Up Foundation вже має значний досвід та гарну репутацію на багатьох рівнях. Одна з головних місій – допомогти тим, хто не може впоратися самостійно з труднощами. Лайн Ап – один з етапів у досягненні цієї мети, який став відчутним внеском у покращення життя людей у найбільш уразливих регіонах.

Податки та інвестиції у благодійні проекти

Навіть за умов війни, PIN-UP продовжує виплачувати податки. У 2022 році компанія внесла 169,7 млн грн податків, незважаючи на воєнний стан та можливу затримку платежів через повномасштабне вторгнення. Головний операційний директор PIN-UP Ukraine,

Ігор Зотко заявив, що організація продовжуватиме підтримувати економіку України і своєчасно робити всі необхідні платежі. Компанія також перерахувала 23,4 млн. грн. ліцензійних зборів до державного бюджету.

PIN-UP команда підтверджує, що благодійність та бізнес можуть існувати в гармонії. Своєю активною соціальною позицією компанія ефективно сприяє розвитку України.

Новое на сайте

  • Новини

Візьміть склянку кефіру та шматочок сиру – найкращий сніданок за 5 хвилин готовий: чудовий рецепт

Цю страву можна охарактеризувати двома словами – смачно та просто. Готується воно легко, без замішування…

10/05/2024 05:29
  • Новини

Встигніть приготувати це незвичайне варення – і взимку буде чим лікувати горло

Варення можна приготувати не лише з ягід чи фруктів, але й із соснових шишок. Але…

09/05/2024 23:29
  • Статті

Скринінг 2 триместри вагітності: на якому терміні роблять? Що входить до другого скринінгу? Як підготуватись?

Вагітність це унікальний і хвилюючий період для жінки, коли в її тілі відбувається розвиток нового…

09/05/2024 23:04
  • Новини

Головне не переплутайте: які рослини потрібно підгортати, а які ні – від цього залежить урожай

Підгортати овочеві культури чи ні - цим питанням задаються багато дачників. Важливо знати, що не…

09/05/2024 22:56
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 10 травня

В Україні 10 травня спеки не буде. Очікується дощ в Чернівецькій та Івано-Франківській областях.

09/05/2024 22:31
  • Статті

Смартфони Infinix: доступні та потужні девайси

Сьогодні ринок мобільних пристроїв настільки різноманітний, що вибрати відповідний смартфон може бути непростим завданням.

09/05/2024 22:18