Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаНовини"Випереджувальна відсіч" та "підготовка нападу" на Крим. Що Путін говорив на параді...

“Випереджувальна відсіч” та “підготовка нападу” на Крим. Що Путін говорив на параді про війну в Україні

Этот материал также доступен на русском языке
У Москві на Червоній площі відбувся парад на честь 9 травня. У своїй промові президент РФ Володимир Путін заявив, що російські військові нібито борються "за наших людей" на Донбасі, а війну знову назвав "спецоперацією".

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на РІА-Новини.

Звертаючись до військовослужбовців, Путін заявив, що вони нібито борються за безпеку Росії. Він вкотре заявив, що НАТО нібито планували напасти на Крим, тому “почав військове освоєння” територій навколо.

“Росія дала попереджувальну відсіч агресії, це було єдинє правильне рішення”, – заявив Путін і знову згадав про “неонацисти”, які нібито були в Україні.

Також Путін заявив, що на Донбасі “ополченці” та російські військові борються “на своїй землі”, хоча Донбас – це Україна. А окупанти є і у Харківській, Запорізькій, Миколаївській та Херсонській областях.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що незабаром в Україні буде два Дні Перемоги. Він зазначив, що війна України з Росією – це не війна двох армій, це війна двох світоглядів: варварів, які вірять, що їхні ракети можуть знищити українську філософію та вільних людей, які йдуть своїм шляхом.

Тим часом, парад на Червоній площі пройшов без авіації.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні