Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 2 по 8 травня

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 травня

Этот материал также доступен на русском языке
Прислуховувайтесь до себе...

Що обіцяють нам зірки цього тижня?

Овен
Цього тижня можливими є розбіжності з близькими людьми, це може надовго вибити вас із колії. Зверніть увагу на своє здоровʼя, можливо, потрібно сходити до лікаря.

Телець
Тиждень буде вдалим. До вас можуть звернутися по допомогу сторонні люди – не відмовляйте їм у цьому.

Близнюки
Цього тижня доведеться весь час займатися домашніми справами. Намагайтеся не дратуватися, уникати сварок.

Рак
Перші дні тижня присвятіть собі та своїм захопленням. У середині тижня можливим є конфлікт з родичами. Вихідні краще провести вдома: попрацювати на присадибній ділянці, пересадити квіти, розсаду.

Лев
На цьому тижні на вас чекає велика кількість нової інформації. Намагайтеся всього вчитися, навіть у своїх недоброзичливців. Наприкінці тижня зʼявляться деякі проблеми, але накопичений досвід допоможе їх вирішити.

Діва
Почніть з цього тижня займатися фізичною гімнастикою, якщо ви цього ще не робите, або плануйте прогулянки на свіжому повітрі. Зірки радять переглянути своє харчування. Також не варто бути надто марнотратним, інакше бюджет не витримає до кінця місяця.

Терези
Цілий тиждень ви будете дуже активні. Від вашої цілеспрямованості безпосередньо залежатиме результат вашої діяльності. Тож не бійтеся і беріть ініціативу у свої руки.

Скорпіон
Зірки рекомендують зменшити свою активність і постаратися ні з ким не сваритися. Краще витратите цей час на себе та свої захоплення.

Стрілець
Зірки радять не розслаблятися і не падати духом при найменших невдачах. Намагайтеся обмежити свої фінансові витрати, оскільки висока ймовірність придбання неякісного товару.

Козеріг
Для вас цей тиждень не найвдаліший. Будь-який непродуманий вчинок може призвести допровалу. А ось наприкінці тижня будуть позитивні зміни у житті. І постарайтеся не перевтомлюватися на дачній ділянці.

Водолій
На початку тижня дослухайтеся до себе. Інтуїція допоможе ухвалити правильне рішення. Також у цей період ви зможете похвалитися відмінним здоровʼям і чудовим самопочуттям. Вихідні проведіть з близькими людьми.

Риби
Запасіться терпінням і постарайтеся утриматися від зʼясування стосунків. Якщо плануєте поїздку, готуйтеся донепростих ситуацій.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні