П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаГрошіБіженці з України зможуть щомісяця отримувати в ЄС по 75 доларів від...

Біженці з України зможуть щомісяця отримувати в ЄС по 75 доларів від криптовалютної біржі

Этот материал также доступен на русском языке
Українські біженці отримали можливість отримувати чи надсилати криптовалютні платежі, а також використовувати цифрову валюту для оплати покупок у магазинах Європейської економічної зони.

Про це повідомили у прес-службі компанії Binance.

Українці можуть отримувати допомогу в ЄС у криптовалюті

Провідна світова блокчейн-екосистема та постачальник інфраструктури для криптовалютної галузі та одна з найбільших криптовалютних бірж світу Binance запустила картку для тимчасових переселенців з України. Біженці, які змушені рятуватися від війни, зможуть щомісяця отримувати на цю картку 75 доларів.

Що для цього потрібно?

Щоб отримати право на отримання криптовалютної допомоги в кранах Євросоюзу, слідує:

  • подати заявку на отримання криптовалютних карток Binance;
  • пройти перевірку місцевими некомерційними організаціями.

“Біженці, які пройшли перевірку місцевими некомерційними організаціями та подали заявку на отримання криптовалютних карток Binance, отримають 75 BUSD, що еквівалентно 75 доларів США на місяць протягом трьох місяців відповідно до рекомендованого рівня пожертв УВКБ ООН, Агентство ООН у справах біженців. буде автоматично конвертована у місцеву валюту під час оплати карткою”, – пояснили у прес-службі Binance.

Binance Charity створила криптовалютний краудфандинговий сайт “Фонд екстреної допомоги Україні”. На рахунки фонду люди з будь-якого куточка земної кулі можуть жертвувати криптовалюту для допомоги Україні.

Джерело: biz.today

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні