П’ятниця, 20 Травня, 2022
ГоловнаДомашня енциклопедіяРецепт дня: яйця, запечені в фарші

Рецепт дня: яйця, запечені в фарші

Этот материал также доступен на русском языке
Іноді з простих інгредієнтів можна приготувати страву, яка стане окрасою столу. Саме так можна сказати про яйця, запечені у фарші.

Інгредієнти:

фарш – 500 г,

яйця – 5 шт.,

сир – 100 г,

помідор – 1-2 шт.,

сіль, перець та майонез – за смаком.

Приготування:

  1. Чотири яйця зварити круто, очистити та розрізати навпіл.
  2. Фарш посолити, поперчити, розбити яйце, що залишилося, і добре вимісити.
  3. Поділити фарш на частини, скачати з фаршу кульки.
  4. Помідор порізати на кружечки, а сир потерти на тертці.
  5. Деко для запікання змастити олією і викласти на нього кульки з фаршу.
  6. Притиснути кульки в середині, щоб вийшли гнізда з фаршу.
  7. У середину кожного гнізда покласти шматочок помідора, видавити трохи майонезу, зверху покласти половинку вареного яйця.
  8. Зверху гнізда посипати тертим сиром.
  9. Поставити лист у духовку і запікати до готовності фаршу.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати печінку в тісті.

Нове на сайті