Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаГроші5 днів у запасі: до 1 травня потрібно встигнути використати свої бонуси...

5 днів у запасі: до 1 травня потрібно встигнути використати свої бонуси в Приватбанку

Этот материал также доступен на русском языке
У Приватбанку повідомили, що з 1 травня програма лояльності "Бонус+" перестане працювати.

У ПриватБанку повідомили, що українці зможуть направити свої кошти з бонусних рахунків ЗСУ, а також наголосили, що до 1 травня також можна використати накопичені бонусні кошти у магазинах-партнерах фінустанови. А ось із 1 травня ця програма лояльності перестане працювати.

Про це йдеться на сайті банку.

“До кінця місяця ви можете переказати гроші з рахунку “Бонус+” на потреби ЗСУ в Приват24. Або використати накопичені бонуси в мережі магазинів-партнерів “Бонус+” на власний розсуд. Вже з 1 травня програма не працюватиме”, – пояснили в банку.

При цьому у ПриватБанку зазначив, що продовжують підтримувати держави під час воєнного стану. У зв’язку з цим програму закривають, а невикористані залишки на бонусних рахунках перераховуватимуть для потреб української армії та відновлення України.

“ПриватБанк продовжує підтримувати державу в цей непростий час. Отже, ми закриваємо програму, і перераховуватимемо невикористані залишки на бонусних рахунках для потреб нашої Армії та відновлення України. Загалом це 600 млн грн”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що банк розробляє нову бонусну програму.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні