Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниОдеські пляжі і надалі залишаються замінованими

Одеські пляжі і надалі залишаються замінованими

Этот материал также доступен на русском языке
У зв'язку з цим у ДСНС нагадали, що категорично заборонено пересуватися територією узбережжя та пляжами Одеси та області.

Пляжі Одеської області все ще заміновані. У ДСНС заявили, що інформація, що з’явилася в соцмережах, про початок їх розмінування, не відповідає дійсності і є фейком. У зв’язку з цим у ДСНС нагадали, що категорично заборонено пересуватися територією узбережжя та пляжами Одеси та області.

Сьогодні, в неділю 17 квітня, в деяких телеграм-каналах з’явилася новина про те, що нібито сьогодні ДСНС починатиме частково розмінувати одеські пляжі.

Ця інформація не відповідає дійсності. Інформація, та й то неофіційна, на одному міському телеграм-каналі, була лише про те, що мають знешкодити лише одну міну.

“Наше повідомлення про знешкодження міни інші одеські канали зрозуміли не так і почали писати, що починається розмінування всього одеського узбережжя. Це не так, знешкоджувати збиралися одну міну, по пляжах шастати, як і раніше, не потрібно, ризик залишитися безногим є”.

Жодних заяв представники ГУ ДСНС в Одеській області не робили і ще раз наголошують: в жодному разі не пересувайтеся по території узбережжя та пляжами Одеси та області. Відвідувати пляжі й надалі категорично заборонено – вони заміновані!

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні