Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНазвано кімнатні рослини, які позбавлять цвілі в будинку

Названо кімнатні рослини, які позбавлять цвілі в будинку

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо у вашому будинку підвищена вологість і є цвіль, виправити ситуацію можна не тільки за допомогою хімічних засобів, що чистять поверхні, але і кімнатних рослин.

Найчастіше цвіль з’являється у ванній. Пов’язано це з тим, що у подібному приміщенні найбільше зберігається вологи. Але є можливість вирішити цю проблему: для цього потрібно помістити у ванній одну з наступних рослин, пише zdorovia.com

Англійський плющ. Він чудово поміститься у невеликій ванній кімнаті. Його можна поставити на шафу або помістити у підвісний горщик.

Спатіфіллум («Лілія світу»). Такій рослині не потрібно багато сонячного світла, тому її можна розмістити в кімнаті без вікон.

Бостонська папороть. Ця рослина – любителька вологого ґрунту, тому у ванній їй точно сподобається. Також папороті подобається перебувати під непрямими сонячними променями.

Тростникові пальми. Ці пальми вбирають вологу за допомогою свого листя. Також вони здатні жити за слабкого освітлення.

Тіландсія. Краще її поставити в кімнаті з вікнами, оскільки їй потрібне фільтроване сонячне світло. Вбирає вологу вона також через листя.

Серед інших способів зниження вологості в будинку – відкриття вікна для провітрювання після прийняття душу (якщо вікон у ванній немає, то відмінним рішенням стане вентилятор або осушувач повітря), протирання душової кабіни, регулярне прибирання у ванній (у тому числі прання рушників та килимків).

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні