Слід знати, що в томатах, що пролежали кілька днів у холодильнику, концентрація нітратів стає вищою, ніж у щойно зірваних.
Овочі з надлишком нітратів, особливо зелені культури, мають потужні стебла і листя неприродно інтенсивного темно-зеленого кольору, іноді з синім відтінком. Точно визначають їхню кількість у лабораторії агрохімічної та санітарно-епідеміологічної служб.
Зменшити рівень нітратів в овочах та зелені можна шляхом витримки їх у чистій воді. Через 20 хвилин частина хімічних сполук перейде із продукції у воду.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…