Лікар Томас Фрілінг назвав продукти, які можуть призвести до появи в кишечнику шкідливих бактерій, що зробить його вразливим для хвороб, пише Storinka.
– Неправильна їжа поширює в кишечнику шкідливі бактерії, які з часом роблять його більш сприйнятливим до захворювань, – пояснив Томас Фрілінг.
Для підтримки здоров’я кишечника лікар радить відмовитися від вживання у великих кількостях обсмажених або копчених ковбасних виробів, а також продуктів, що містять «погані жири» – масло, сало, майонез. Крім того, слід виключити з меню і цукор.
Для кишечника корисна середземноморська, переважно вегетаріанська дієта. Вона має бути багата на клітковину.
Людям з неушкодженою слизовою оболонкою кишечника, Фрілінг радить включити в раціон бобові – горох, сочевицю, нут, а також деякі овочі, наприклад, шпинат або моркву. Окремо він відзначив користь бананів, які містять речовини, що збільшують кількість протизапальних кишкових бактерій.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як отримати безкоштовну допомогу у стаціонарі.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…