Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаГрошіУкраїнським переселенцям підказали, як отримати соціальну допомогу на картку ПриватБанку

Українським переселенцям підказали, як отримати соціальну допомогу на картку ПриватБанку

Этот материал также доступен на русском языке
Внутрішньо переміщені українці можуть отримувати щомісячну допомогу у розмірі 2000 гривень на картки для виплат від ПриватБанку або на карту єПідтримка, відкриту в будь-якій іншій фінустанові.

Виплати у розмірі 2000 грн на дорослого та 3000 грн на дитину або особу з інвалідністю надаватимуться щомісяця до кінця дії воєнного стану в Україні, та ще один місяць після його завершення.

Щоб матеріальна допомога надходила безпосередньо на банківську картку, необхідно під час написання заяви на отримання виплат, вказати номер рахунку – IBAN картки. Його можна знайти в додатку Приват24 (Гаманець – Карти – Вибір картки – Реквізити).

Для отримання виплат за березень, клієнтам ПриватБанку необхідно подати заявку до 14 квітня 2022 року.

Зробити це можна в структурному підрозділі з питань соціального захисту населення (УПСЗН) або центру надання адміністративних послуг (ЦПАУ).

Онлайн-подача поки що недоступна. Переселенець повинен особисто прийти до державної установи та заповнити заяву. Для цього з собою потрібно мати паспорт, ІПН, свідоцтво про народження дитини (якщо є діти), документ, що підтверджує інвалідність (якщо особа з інвалідністю).

Перед цим обов’язково потрібно зареєструватися як внутрішньо переміщена особа за новим місцем проживання.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, хто з пенсіонерів зможе отримати доплату до пенсії у розмірі 2000 гривень.

Джерело: finance.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні