П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаКомуналкаУ Харкові скасовують плату за комунальні послуги - Ігор Терехов

У Харкові скасовують плату за комунальні послуги – Ігор Терехов

Этот материал также доступен на русском языке
Також мер міста подякував усім людям, які, незважаючи на бойові дії, продовжують оплачувати послуги житлово-комунального господарства.

У Харкові скасовують плату за комунальні послуги, які надає місто, з 24 лютого і до кінця війни, повідомив мер Харкова Ігор Терехов у Telegram 1 квітня.

“Всі комунальні послуги я спишу. Опалення, все-все-все. З 24 лютого, від початку війни, до закінчення війни”, – сказав Терехов.

Платежі прийшли харків’янам автоматично, проте оплачувати їх не треба.

“Знаю і розумію як вам важко, як ви стійко тримаєтеся, переносячи всі жахіття війни. Тому всі комунальні послуги, які надає місто, а це гаряча та холодна вода, опалення, вивіз сміття, утримання прибудинкової території та інші, з 24 лютого і до кінця війни буде списано”, – сказав Терехов.

Також мер міста подякував усім людям, які, незважаючи на бойові дії, продовжують оплачувати послуги житлово-комунального господарства.

На оплату роботи комунальників це не вплине.

“Їхня героїчна праця оплачуватиметься в повному обсязі за рахунок коштів міського бюджету”, – зазначив Терехов.

Мер також уточнив, що у Харкові знищено 15% житлових будинків.

У прес-службі Харківської міськради уточнили, що йдеться про всі послуги, які надає місто: це опалення, вода, квартплата тощо. За світло та газ треба розраховуватися.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні