Середа, 8 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПутін встановив терміни, коли Україна має бути повністю захоплена

Путін встановив терміни, коли Україна має бути повністю захоплена

Этот материал также доступен на русском языке
Спочатку Путін планував окупувати Україну за 3 дні, але такі завдання виявилися непосильними для армії РФ.

Але, незважаючи на великі втрати, російський президент не має наміру відступати від своїх цілей і все одно вимагає встановити контроль над Україною.

Путін наказав виконати його доручення у строки з 21 квітня до 7 травня. Такою інформацією у своєму Telegram-каналі поділився радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Радник голови МВС розповів, що 21 березня у відеозв’язку Володимир Путін поспілкувався з керівниками російських спецслужб Патрушевим, Шойгу, Герасимовим та Бортніковим. За словами Антона Геращенка, у той час, як начальник ЗС РФ Герасимов розповідав про те, що російська армія зазнає великих втрат в Україні Володимир Путін його перебив, заявивши, що ті втрати, які є цілком допустимимі, особливо якщо врахувати ті завдання, які вдасться досягти після перемоги. Геращенко зазначив, що переможний результат закінчення спецоперації в Україні Путін хоче бачити з 21 квітня по 7 травня. Такі терміни він назвав під час відеозв’язку. За словами радника глави МВС, нібито до цих дат Путін хотів би, щоб українське керівництво підписало угоду, на якій наполягає Росія. Цю угоду в Москві представили б як капітуляцію України, про що урочисто заявили б на параді на честь перемоги 9 травня.

Джерело: Сomments.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні