Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниУ Польщі українським біженцям пропонують роботу місцеві комунальні підприємства

У Польщі українським біженцям пропонують роботу місцеві комунальні підприємства

Этот материал также доступен на русском языке
Після того як у Польщі на законодавчому рівні погодили спрощену процедуру працевлаштування українських біженців, компанії почали активно пропонувати роботу. Не стали винятком і місцеві комунальні підприємства громадського транспорту.

Про це повідомляє Shoppingpl.com.

Тепер у польських містах вимушено переселеним через російське вторгнення громадянам України пропонують роботу водіїв трамваїв та автобусів. При необхідності обіцяють безкоштовні навчальні курси з перекладачем.

Претендувати на вакансію українські біженці можуть лише після отримання PESEL (польський аналог ідентифікаційного коду). Його зараз видають за спрощеною процедурою без додаткових умов.

Наприклад, у Вроцлаві міська транспортна компанія MPK Wrocław відкрила такі вакансії: водія; водія трамваю; механіка-автослюсаря. Зацікавлених просять дзвонити за телефоном 71 32 50 810.

У Познані роботодавець MPK Poznan шукає серед українців досвідчених водіїв трамваїв та автобусів, а також автомеханіків та електромонтерів. Звертатися потрібно за телефоном: 618396162.

Компанії віддають перевагу тим, хто має відповідну кваліфікацію та практичні навички. Таким кандидатам пропонують трудові договори (umowa o pracę) та весь соціальний пакет, передбачений польським законодавством.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що Польща приймає біженців без закордонного паспорта та вакцинації .

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні