Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниСтали відомі плани Путіна на Україну, які він хотів реалізувати після війни

Стали відомі плани Путіна на Україну, які він хотів реалізувати після війни

Этот материал также доступен на русском языке
Центр протидії дезінформації при РНБО України опублікував у своєму телеграм-каналі плани Росії щодо економіки України, які ворог хоче реалізувати завдяки нинішній війні.

Про це розповідають “Факти”.

Насамперед, ворог прагне змусити Україну стати членом Євразійського економічного союзу. А також змусити нас вийти з угоди про асоціацію із Європейським Союзом. Крім того, ворог хоче домогтися відміни взаємних економічних санкцій, запроваджених проти України та Росії, відновити режим вільної торгівлі з країною-агресором.

До того ж, домогтися введення заборони на вивезення критично важливих товарів.

«Висновок простий: агресор прагне повністю переорієнтувати українську економіку та „заперети“ її на російський ринок. Це має зробити нашу економіку ресурсним доповненням до ” великої ” економіки Росії. При цьому у планах окупантів Україна має стати ринком збуту російських товарів та послуг. Аналізуючи плани Кремля щодо України, переконуємось: кожен українець розуміє, що розв’язана Путіним війна — це не боротьба проти Росії, це боротьба за Україну та її майбутнє!» – констатує Центр протидії дезінформації при РНБО.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні