Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаНовиниУ Пентагоні підрахували, скільки ракет запустила Росія по Україні

У Пентагоні підрахували, скільки ракет запустила Росія по Україні

Этот материал также доступен на русском языке
В Україні вже двадцяту добу триває війна. Російські загарбники обстрілюють наші міста, села, вбивають мирних мешканців. У Пентагоні повідомили, що Росія запустила по Україні близько 900 різного типу ракет.

Про це розповів високопосадовець Міністерства оборони Сполучених Штатів, повідомляє прес-служба відомства.

За його словами, російські війська посилюють вогонь великої дальності Маріуполя, Києва, Харкова, Чернігова, а також інших населених пунктів України.

При цьому самі удари стають дедалі невиборнішими.

“Те, що ми бачимо на місцях – це постійні військові зусилля, спрямовані на підкорення цих населених пунктів, і робиться це зараз з наростаючим насильством, застосовуючи все більше і більше вогню на далекі відстані, які є невиборними з точки зору того, що вони вражають”, – наголосив він.

За останні кілька днів російські війська не досягли значного прогресу, а майже всі поступи російських військових залишаються в безвиході. Не вдалося отримати перевагу росіянам і у повітрі, зазначив представник Пентагону.

Чиновник наголосив, що, незважаючи на бомбардування, великі українські міста продовжують мужньо захищатися, згадавши Миколаїв та місто Бровари під Києвом.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про оперативну інформацію про перебіг війни в Україні на ранок 15 березня.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні