Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниВ Одесі змінюється час комендантської години

В Одесі змінюється час комендантської години

Этот материал также доступен на русском языке
З 13 березня комендантська година в Одесі буде з 8-ї вечора.

12 березня керівництво Одеської військової адміністрації змінило час комендантської години та призначило нового військового коменданта обласного центру.

В Одесі та області з 13 березня, згідно з розпорядженням голови Одеської військової адміністрації Максима Марченка, комендантська година триватиме з 20:00 до 06:00.

У цей період суворо заборонено пересуватися містом. Під час комендантської години можна виходити з дому лише у разі повітряної тривоги – щоб проїхати у найближче укриття.

“Чим менше на вулиці перехожих, тим простіше виявити та перевірити підозрілих людей. Якщо ви не охороняєте місто і не йдете в укриття – сидите вдома. Ми працюємо! Ваша відповідальність – наша спільна безпека!” – наголосили у поліції.

У зв’язку з тим, що комендантська година відтепер починається з 20:00, роботу громадського електричного транспорту продовжено до 18:00.

Також призначено нового військового коменданта Одеської області. Розпорядженням голови Одеської ОВ Максима Марченка новим комендантом призначено заступника начальника Південного територіального управління військової служби правопорядку Олександра Биковця. Його обов’язок – забезпечувати правопорядок на Одещині військовою владою.

Раніше ми писали, як організувати укриття вдома – поради Нацполіції.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні