Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниРосійська Федерація перетворює Крим на повноцінну військову базу

Російська Федерація перетворює Крим на повноцінну військову базу

Этот материал также доступен на русском языке
Саме це зараз відбувається на кримському півострові.

Про це повідомили у Представництві Президента України в Автономній Республіці Крим.

Так, у містах Джанкой, Сімферополь, Феодосія місцеві лікарні перестають приймати хворих та стають повноцінними шпиталями для російських солдатів.

На півночі Криму розгорнуто мобільні шпиталі та крематорії.

Через незаконно збудований Керченський міст РФ перекидає залишки військ у Крим.

Людей змушують збирати гуманітарну допомогу та їжу російським солдатам, розгорнуті пункти прийому у Джанкої, Алушті, Сімферополі.

Кримом їздять мобільні пункти для збору крові, кримчан агітують активно ставати донорами.

У Криму продовжується насильницька мобілізація населення, строковиків змушують підписувати контракти для служби в армії ворога, тому що строковики не можуть брати участь у військових діях.

Для пропагандистських цілей насильно мобілізують кримських татар, до представництва надходять десятки звернень із цього приводу.

По школах у примусовому порядку пройшли брехливі пропагандистські уроки про так звану “батьківщину”, зокрема, з меседжами з виправдання повномасштабної агресії проти України.

Керівники окупаційних адміністрацій відверто брешуть громадянам України, які проживають у Криму і продовжують примушувати місцеві ЗМІ розповідати неправдиву та спотворену інформацію.

Це лише частина злочинів, які скоює уже тоталітарна російська влада. Але Крим чинить опір, і незабаром над містами знову майорить український прапор.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні