Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаНовиниУкрпошта сьогодні, 4 березня, починає доставку пенсій та субсидій

Укрпошта сьогодні, 4 березня, починає доставку пенсій та субсидій

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні починається доставка пенсій та субсидій. Здійснюватиме її Укрпошта.

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський повідомив, що сьогодні, 3 березня, служба розпочне доставку пенсій та субсидій для понад 3 мільйонів клієнтів по всій території України, пише УНН.

“Сьогодні починається один із найвідповідальніших та найскладніших проектів у новітній історії Укрпошти – ми починаємо доставляти пенсії та субсидії для більш ніж 3 мільйонів наших клієнтів по всій території країни”, – написав Смілянський у Facebook.

“Хтось чекає на нас вдома, а хтось переїхав, і вже, можливо, нервує, як там його чи її пенсія. Але нервувати не треба. Де б ви не були (звісно, якщо це на території України), Укрпошта зробить все, щоб доставити вам вашу пенсію та субсидії. А якщо ви не є клієнтом Укрпошти, а отримуєте пенсію в банку, але не можете дістатися банкомату або звичного банківського відділення – ми теж подбали про вас”, – додав глава Укрпошти.

Розклад та дні доставки будуть визначатися з урахуванням поточного стану бойових дій, щоб зберегти здоров’я працівників та клієнтів служби.

Як отримати пенсію та грошові виплати в Укрпошті під час воєнного стану, роз’яснили у Мінсоцполітики.

Президент Володимир Зеленський заявив, що попри війну забезпечуватиметься повна виплата пенсій.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні