Інгредієнти:
500 г борошна;
365 мл води;
1 ч. л. солі;
1 ч. л. цукру;
7 г сухих дріжджів.
Приготування:
- Борошно змішуємо з дріжджами, цукром та сіллю. Додаємо теплу воду в суміш, що вийшла, перемішуємо тісто до однорідності протягом хвилин 5-10 хвилин. Тісто виходить м’яким і злегка липне до рук.
- Залишаємо тісто в теплому місці на 1-1,5 години для підйому. Тісто підніметься в 2 рази.
- Тісто, що підійшло, викладаємо на стіл, добре припилений борошном. І формуємо руками наш хлібець.
- Викладаємо тісто у форму для хліба (можна форму змастити олією або застелити папером для випічки). Залишаємо на 20-30 хвилин для підйому.
- Відправляємо форму з тістом до духовки. Випікаємо близько 30-40 хвилин за температури 200 градусів. У перші 20 хвилин випічки для утворення пари на дно духовки поставте миску з водою.
Нагадаємо, раніше ми, як приготувати батончики з рисової крупи.