Найбільшу шкоду для гіпертоніків завдають в’ялена та сушена риба.
За словами медиків, часте вживання такої риби може провокувати підвищення тиску.
Вчені роз’яснили, що риба в такому вигляді має високий вміст солі, який здатний затримувати воду в організмі.
«Якщо ви їсте надто багато солі, в організмі з’являються надлишки води. Вона надає додатковий тиск на стінки кровоносних судин і кров’яний тиск у вас підвищується», — уточнили експерти.
Людям, які мають проблеми з підвищеним тиском, рекомендується їсти слабосолону рибу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що вчені назвали фрукти, які допомагають утримувати тиск у нормі.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…