Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаНовиниЯк працюватимуть продуктові супермаркети України в умовах воєнного стану?

Як працюватимуть продуктові супермаркети України в умовах воєнного стану?

Этот материал также доступен на русском языке
Через вторгнення РФ в Україну буквально за вчорашній день із прилавків магазинів українці сміли практично всі продукти. Спустіли полиці з макаронними виробами, цукром, сіллю, консервами та іншими продуктами. Найбільші продуктові супермаркети України розповіли, як працюватимуть в умовах воєнного стану.

Так, у “Сільпо” заявили , що там роблять все, щоб максимум супермаркетів мережі працювали у звичайному режимі. При цьому в супермаркеті наголосили, що для них найважливішим є забезпечення безпеки своїх працівників та гостей.

“Ми працюємо над тим, щоб постачати товари з наших розподільчих центрів. Ми на зв’язку з виробниками, щоб забезпечити постійне постачання продукції. А також на зв’язку з ТРЦ, щоб навіть під час закриття торгового центру, ми відкрили Сільпо. Найважливіше для нас – забезпечити безпеку наших співробітників та гостей, тому деякі магазини сьогодні не працюватимуть”, – йдеться у повідомленні мережі.

При цьому на сайті компанії та офіційних сторінках у соцмережах доступні адреси та графік роботи магазинів.

“Ми робимо все можливе для того, що у максимальної кількості українців залишався доступ до продуктів”, – наголосили у “Сільпо”.

Тим часом, в АТБ заявили , що працюють “у максимально посиленому та мобілізованому режимі”. Магазини торгової мережі забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі.

“Компанія має достатню кількість товарних залишків для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення. Логістична та транспортна інфраструктура компанії знаходиться під особистим контролем. Керівництвом компанії розроблено відповідні плани дій за загостреної ситуації, насамперед у районах прямого збройного зіткнення. Працює створений оперативний штаб, проводиться погодинний моніторинг подій”, – наголошується у заяві.

Крім того, запроваджено додаткові посилені заходи безпеки щодо можливої необхідної евакуації працівників компанії.

В АТБ також закликали партнерів, колег та покупців зберігати спокій та не піддаватися паніці.

У свою чергу Fozzy Group , яка володіє торговельними мережами Сільпо, Фора, Траш та іншими, також повідомила, що робить все можливе для того, щоб “максимум магазинів працювали у звичайному режимі” і в українців залишався доступ до продуктів.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зібрати тривожну валізу.

Джерело: hvylya.net

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні