П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаНовиниСлужба безпеки України прокоментувала можливий напад Росії на Україну 16 лютого

Служба безпеки України прокоментувала можливий напад Росії на Україну 16 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
У СБУ заявили, що системне нагнітання паніки, поширення фейкової інформації та спотворення реального стану речей є частиною гібридної війни проти України.

– Служба безпеки постійно аналізує різні сценарії розвитку подій – є чіткий план дій на кожен із них. …Ми готові реагувати на ситуацію не лише тоді, коли виникне така потреба, а заздалегідь. І вже робимо це», – заявили у понеділок у відомстві та додали, що мотивом такого нагнітання є бажання посіяти тривогу в українському суспільстві та підірвати віру у здатність держави захистити своїх громадян.

– СБУ фіксує такі прояви гібридної війни у соціальних мережах, окремих ЗМІ, у поширенні деякими політиками наративів країни-агресора. Не лише фіксує, а й активно їм протидіє. Це відображається у рішеннях РНБО, кількості нейтралізованих кібератак, ліквідації численних ботоферм, викритті агентурних мереж іноземних спецслужб та недопущенні диверсій та терактів, – додали у спецслужбі та закликали українців «зберігати спокій та холодний розум» та перевіряти будь-яку інформацію.

Джерело: zn.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні