Нам знадобляться:
Вівсяна крупа – 1 склянка,
вода – 2 склянки,
яйце – 1 штука,
борошно – 1 склянка,
вершкове масло – 50 грам,
твердий сир – 100 грам,
розпушувач – 1 чайна ложка,
цукор та сіль – за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати печиво з апельсиновою начинкою.
Буряк – це один із найпопулярніших коренеплодів, який вирощують українці на своїх городах. Але не…
Гусеничні трактори є поширеною спецтехнікою, яка характеризується високою потужністю, маневреністю, широким спектром застосування. Вони застосовуються…
Синоптики зробили прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 3 травня. В Україні 3-го травня прийде…
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
В житті видатних людей було багато повчальних пригод. Сьогодні ми розповімо про цікаві епізоди з…
Сьогодні цифрові сервіси полегшують процеси отримання будь-яких послуг. Медичні сервіси не є винятком. Вони містять…