Господині радять вибирати для сирників сухий сир, якщо він буде вологим, то сирники можуть втратити форму під час смаження. Щоб сирники були пухкі, попередньо слід перетерти сир через сито.
До рецепту приготування сирників входять яйця. Чим більше яєць – тим більше вологи вони дають сиру. Щоб сирники при жарці не втратили свою форму, в тісто краще класти тільки жовтки. Тоді сирники вийдуть ідеальними. На 200 г сиру візьміть 2 жовтки.
Борошно слід використовувати виключно для панування сирників. Якщо ви взяли рідкий сир, тоді доведеться додати більше борошна або замінити його манкою.
Для приготування сирників змішайте 400 г сиру з 50 г цукру, 50 г борошна, жовтком та дрібкою солі, перетріть все столовою ложкою.
Готову сирну масу викладіть на поверхню, присипану мукою, сформуйте “ковбаску”, наріжте її на 12 частин, кожну обваляйте в борошні і сформуйте сирники.
Обсмажуйте сирники на вершковому маслі до золотистої скоринки з обох боків. Або можна перекласти їх на лист і поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, с чем есть творог, чтобы кальций лучше усваивался.
Джерело: obozrevatel.com
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…