Нам знадобляться:
Для тіста:
3,5 склянки борошна,
склянка води,
4 столові ложки рослинної олії,
чайна ложка цукру,
чайна ложка солі.
Для начинки:
5 помідорів,
200 г бринзи,
2 зубки часнику,
зелень,
сіль.
Приготування:
- Помідори нарізати кружальцями, бринзу розім’яти виделкою, додати вичавлений часник, подрібнену зелень.
- У окропі розмішати цукор і сіль, додати рослинне масло і борошно. Вимісити м’яке тісто. Залишити на 30 хвилин.
- Розкачати половину тіста у великий тонкий корж, розкласти кружечки помідорів з відстанню 3 см один від одного. На кружечки – начинку.
- Розкачати другий пласт тіста, накрити ним перший – із начинкою.
- Склянкою відповідного діаметра вирізати пиріжки за контуром кружечків помідора. Защипнути.
- Смажити пиріжки у великій кількості олії – з обох боків.
- Викласти на паперовий рушник, щоб зняти зайвий жир.
Читайте також: