Улюблений десерт: суфле із ягодами

Этот материал также доступен на русском языке

Фруктовое суфле
Рідко хто відмовиться від приємного та легкого десерту.

Особливо якщо він порекомендований фахівцями з правильного харчування.

Для цього вам знадобляться:

  • Сир 5% – 200 г
    Желатин – 20 г
    Молоко – 120 г
    200 гр будь-яких солодких ягід, можна морожених
    Цукор до смаку.

Приготування

  • Підготувати ягоди; якщо це морозиво – розморозити.
    Желатин залити молоком, дати йому набрякнути.
    Нагріти до повного розчинення.
    Отриману суміш збити блендером з рештою інгредієнтів.
    Вилити у форму та поставити на пару годин у холодильник.

Нагадаємо, що ми вже рекомендували вам гарбузові кекси.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?