Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯкі кімнатні квіти заспокоюють нерви?

Які кімнатні квіти заспокоюють нерви?

Этот материал также доступен на русском языке
Серед різноманітності кімнатних рослин є такі, які не тільки прикрашають будинок і приносять затишок і комфорт, але й мають корисні властивості. Деякі з них благотворно впливають на нервову систему. Їхня присутність у кімнаті допомагає заспокоїтися і розслабитися.

Агава

Це – сукулент з м’ясистим, соковитим листям. Агава заспокоює нервову систему та утихомирює атмосферу в будинку.

Допомагає людині не замикатися у собі та своїх проблемах. Сприяє підвищенню працездатності, активності. Покращує настрій, виводить із депресії. Якщо у вашій родині постійно сваряться, розмістіть на підвіконні агаву.

Азалія

Ця кімнатна рослина цілюще впливає на нервову систему. Азалію радять тримати у спальні. Вона створює гарну атмосферу у кімнаті. Заспокоює, сприяє нормалізації сну та позбавлення від депресії. Лікує безсоння.

Знижує втому та емоційну напругу. Заряджає натхненням, позитивом та припливом сил. Очищає голову від поганих думок.

Герань (пеларгонія)

Герань – поширена кімнатна рослина, що має безліч корисних властивостей. Вона чудово очищає повітря, позитивно впливає на нервову систему. Піднімає настрій, покращує сон, виводить із депресії. Зміцнює сімейне щастя та благополуччя. Знижує рівень тривоги та жаху. Якщо герань понюхати, то можна позбутися головного болю.

Троянда

Це чудова кімнатна рослина, яка чудово відновлює енергетику в будинку. Виводить із стану агресії, стресу, депресії та пригнобленого стану.

Покращує емоційне тло людини. Покращує якість сну. Створює сприятливий мікроклімат у приміщенні. Підвищує працездатність, надає позитиву. Сприяє прийняттю важливих рішень. Підвищує розумову та фізичну активність.

Читайте також:

Джерело: ukr.media

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні