П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниНові тарифи "Нової пошти": скільки коштуватиме посилка?

Нові тарифи “Нової пошти”: скільки коштуватиме посилка?

Этот материал также доступен на русском языке
1 січня користувачі послуг "Нової пошти" зіштовхнулися із низкою змін: компанія змінила ціни для посилок.

З 1 січня компанія «Нова пошта» запровадила нові тарифи на доставку. Серед змін — продовження акційної ціни на доставку до пошти, ціна за доставку при поверненні посилки та спрощення тарифних зон. Про це йдеться на сайті компанії.

Зокрема, у «Новій пошті» обіцяють продовжити акційний тариф на доставку до пошти за 35 грн, а також накладений платіж без комісії на перший квартал 2022 року. З 1 квітня вартість доставки до пошти збільшиться до 45 грн незалежно від географічного спрямування та ваги відправлення по всій території України.

Інша зміна — тариф за доставку, коли покупець одразу після огляду у відділенні хоче повернути посилку з невідповідним товаром. З 2022 року вартість складе 15 гривень за посилку вагою до 30 кг, що суттєво нижче за вартість базового відправлення.

Крім того, спростяться тарифні зони. Це дозволить клієнтам швидше орієнтуватися у вартості доставки. З 2022 року вона розраховуватиметься залежно від пунктів призначення за трьома тарифними зонами: по місту та його передмістях, між містами України, з або до селища міського типу чи села.

Раніше ми писали про зміни, що готуються.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні