П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниПогода в Україні на тиждень, з 3 по 9 січня: чи буде...

Погода в Україні на тиждень, з 3 по 9 січня: чи буде мороз та сніг на Різдво?

Этот материал также доступен на русском языке
Цього тижня особливих змін погоди не передбачається. Дощі будуть чергуватись з мокрим снігом, а на Різдво у південних областях буде сонячно та тепло.

Понеділок, 3 січня , в Україні буде теплим, як для зими. У Києві обіцяють удень +5 градусів та дощі з мокрим снігом. На дощову погоду варто чекати і у західних областях. У південних областях температура повітря вдень прогріється до 5-6 градусів, опадів не прогнозується. На сході країни буде холодніше, уночі синоптики прогнозують -7-8 градусів, а вдень до +3 градусів. Зранку очікується дрібний сніг, вдень він посилиться, а ближче до вечора йому на зміну прийде дощ.

У вівторок, 4 січня , по всій Україні буде плюсова температура, вдень стовпчики термометрів піднімуться до позначок +3-8 градусів. У всіх областях, крім півдня, можливі дощі.

У середу, 5 січня , також спостерігатиметься тепла та дощова погода, вдень повітря прогріється до +3-9 градусів. Хоча у Києві та на сході почнеться поступове зниження температури, вночі можливі невеликі заморозки.

У четвер, 6 січня , у Києві вдень буде -1-2 градуси. Вночі та вранці опадів не очікується. Вдень йтиме дрібний сніг, але ближче до вечора він закінчиться. У західних областях удень -1-3 градуси, опадів не передбачається. На сході вдень буде +3 градуси, протягом дня можливий дощ із мокрим снігом. У південних областях удень стовпчики піднімуться до +2 градусів, небо буде похмурим, але на дощ чекати не варто.

У п’ятницю, 7 січня , Різдво нас порадує плюсовою температурою, так у всіх областях України температура вдень прогріється до +3-4 градусів, уночі буде – 2-3 градуси нижче нуля. У всіх регіонах окрім півдня похмура погода.

У суботу та неділю, 8 та 9 січня відповідно, особливих змін у погоді не спостерігається. Опадів синоптики не обіцяють, сонячно буде лише у південних областях, у решті регіонів буде хмарно. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть +3-6 градусів, а вночі – 1-3 нижче нуля.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, яка погода нас чекає на новорічні свята.

Підготовлено на основі матеріалів Sinoptik.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні