П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаГрошіПодорожчання проїзду в громадському транспорті в 2022 році: названі міста

Подорожчання проїзду в громадському транспорті в 2022 році: названі міста

Этот материал также доступен на русском языке
Вартість проїзду в громадському транспорті в деяких містах України в новому році зросте. Так, тарифи зростуть у Запоріжжі та Чернівцях

Про це йдеться у виданнях “Індустріалка” та “Молодий буковинець”.

У Запоріжжі зростуть тарифи

Що стосується Запоріжжя. Пропозиція підвищити тарифи з’явилася на сайті Запорізької міської ради, її слід повинні розглянути на початку 2022 року. За даними видання, ціни на проїзд в транспорті будуть коливатися в залежності від маршруту. Загалом вартість проїзду в маршрутках зросте з 8 до 12 гривень. На маршруті, що курсує до Хортицького району, ціна зросте до 14 гривень. При цьому ціни на проїзд у громадському транспорті (автобусах, тролейбусах і трамваях) планується повністю вирівняти – тариф складе 10 гривень.

У Чернівцях за проїзд платитимуть 9 гривень замість 7

Аналогічні плани хочуть реалізувати і в Чернівецькій міській раді. Як йдеться в тексті проєкту рішення, з 1 лютого вартість проїзду в маршрутках повинна зрости з 7 до 9 гривень.

“Встановити з 01.02.2022 тариф на перевезення пасажирів у міському пасажирському громадському транспорті на території Чернівецької міської територіальної громади в розмірі 9,00 грн в автобусах, які перевозять пасажирів у штатному режимі, в режимі маршрутного таксі та в автобусах, що працюють у експрес-режимі”, – йдеться у проєкті рішення.

Тарифи на проїзд в 2022 році зміняться і в Києві. Мер Києва Віталій Кличко озвучив нові ціни на проїзд. Тарифи будуть відрізнятися в залежності від того, чи є людина жителем Києва, Київської області або немісцевим.

Читайте також:

Джерело: glavcom.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні