П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаНовиниСеконд-хенд: чого в жодному разі не можна купувати

Секонд-хенд: чого в жодному разі не можна купувати

Этот материал также доступен на русском языке
Шість речей, через які ви викинете гроші на вітер.

Не всі використані елементи придатні для використання вдруге. Ви просто втратите свої гроші.

Пуховики і «надуті» пальто

Всі вживані товари проходять обов’язкову термічну обробку і миття. В результаті «видувний» одяг і пуховики можуть стати якщо не геть непридатними, то втратити своє первісне призначення. Наповнювач збереться в згустки і просто припинить нагрівання. Крім того, він здатний довго зберігати запах секонд-хенду.

Спортивний одяг

У більшості випадків такий продукт потрапляє на полиці секонд-хенду після активного використання. Тому часто можна бачити на ньому плями. Також варто звернути увагу на те, чи втратила річ свою первісну форму після носіння першим власником.

Капелюхи, шапочки

Ви часто миєте капелюхи? Очевидно, не частіше одного або двох разів на рік. Речі в секонд-хенді також навряд чи бачили догляд частіше. Саме тому на внутрішньому боці капелюшка можна знайти жовті плями та інші сліди, залишені попереднім господарем.

Нижня білизна і шкарпетки

Трусики, бюстгальтери і футболки , безумовно, не те, що варто носити після когось. Не тільки сама тканина зношується і псується після дезінфекції, але і можуть залишатися сліди життєдіяльності попереднього господаря.

Шоломи

Секонд-хенд, безумовно, не місце, щоб купити захисні засоби. Шоломи мають певний термін зберігання і вимоги до стану. Якщо шолом не першої свіжості, він уже міг бути вдарений або матеріали встигли втратити свої захисні властивості.

Вовняний одяг

Секонди рідко дбають про миття теплих предметів гардероба. І плюс спеціальна обробка. В результаті вовняний одяг, який потребує особливого догляду, повністю втрачає свій зовнішній вигляд і основну функцію – гріти.

Читайте також: Одеваемся в секонд-хэнде

Джерело: novyny.live

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні