Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляФінал конкурсу "Міс Світу 2021" раптово скасували та перенесли на невизначений термін

Фінал конкурсу “Міс Світу 2021” раптово скасували та перенесли на невизначений термін

Этот материал также доступен на русском языке
Причиною стало те, що деякі учасниці захворіли на коронавірус.

17 грудня у Пуерто-Ріко мав відбутися фінал конкурсу краси “Міс світу”, проте шоу скасували за кілька годин до початку після того, як у 23 із 97 конкурсанток тест на Covid-19 дав позитивний результат, повідомляє CNN. Загалом коронавірус виявлено у 38 осіб, задіяних у конкурсі.

У заяві, опублікованій за кілька годин до початку конкурсу, організатори заявили, що переносять телевізійну трансляцію фіналу, пославшись на інтереси учасників, персоналу, команди та широкої публіки щодо здоров’я та безпеки.

Серед тих, у кого виявили коронавірус, була представниця Малайзії Лаван Шиваджі. Наразі вона в ізоляції, але “клінічно здорова”, – йдеться на сторінці конкурсу.

Загалом на “Міс світу” було зареєстровано 38 позитивних випадків зараження. Окрім 23 учасниць, коронавірус виявлено у 15 співробітників конкурсу, повідомила епідеміолог МОЗ Мелісса Марзан. Вона додала, що рішення про перенесення ухвалили організатори заходу, а не влада острова.

Зазначається, що конкурс відбудеться протягом наступних 90 днів, але точної дати наразі немає.

Організатори розповіли, що за здоров’ям дівчат та команди постійно стежать лікарі, і вранці, напередодні фіналу, було виявлено випадки захворювання на COVID-19 серед конкурсанток. Тому було ухвалено екстрене рішення відправити всіх на карантин під наглядом лікарів. Шоу мало стати кульмінацією кількох тижнів змагань “Міс світу”.

Україну на конкурсі представляє 22-річна Олександра Яремчук. Як і інші учасниці, Олександра була засмучена ситуацією, що склалася. Дівчина вже прокоментувала ситуацію:

«На жаль, конкурс було скасовано, оскільки велика кількість дівчат захворіла. Я дуже засмучена і розчарована, адже багато часу та сил було покладено на підготовку. Цей місяць виявився дуже складним: як морально, так і фізично. Але ми не втрачаємо надію, що найближчим часом конкурс відбудеться», – написала Олександра у соцмережі, супроводживши пост фотографією у синьо-жовтому одязі та з прапором України на плечах.

 

Нагадаємо, що довгоочікуваний фінал конкурсу краси мав пройти в ніч із 16 на 17 грудня у столиці Пуерто-Ріко Сан-Хуані.

Читайте також:

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні