Нам потрібні:
200 г пшеничного борошна, 2 яйця, 100 г вершкового масла, 2/3 склянки цукру, 1 лимон, 1 чайна ложка розпушувача, дрібка солі, 100 г подрібнених волоських горіхів.
Гарбуз натерти на дрібній тертці та відокремити від соку. Додати сік та цедру лимона.
Олію розтерти з цукром, яйця збити – і змішати все це з гарбузом. Окремо слід змішати борошно з розпушувачем, сіллю та додати до рідких інгредієнтів. Замісити не дуже густе тісто.
Духовку розігріти на 180 градусів, силіконові форми змастити вершковим маслом і до половини наповнити тістом. Посипати тісто горішками та випікати кекси протягом 30 хвилин.
Читайте також: